Resmål

Välj och vraka bland våra spännande resmål för en golfsemester med vänner eller familj! När vi startade verksamheten 2001 erbjöd vi enbart resor till Irland och Skottland, sedan dess har listan ökat med besked. Oavsett om du längtar efter att spela golf på resan i Europa eller på långväga platser har vi alternativ för just dig.
Vi erbjuder färdiga paket och skräddarsydda lösningar till privatpersoner och företag. De populära destinationerna är spridda över hela världen där semesterresor med golf gör sig allra bäst. Såväl nybörjare som erfarna spelare är välkomna.

För dig som vill stanna längre

Chansen att åka på riktigt långa semestrar ska alltid tas tillvara på. Att njuta av livet är lika nyttigt som roligt. Longstay ger dig möjligheten att uppleva flera säsonger utomlands, men samtidigt slipper du köpa bostad. För dig som stannar längre erbjuder vi longstay med särskilt anpassade respaket.

Resornas längd är flexibel, flera utmärkta alternativ finns även för dig som vill åka bort en vecka eller två. Hittar du inte ett paket eller resmål som passar dina önskemål skräddarsyr vi en lösning helt enligt dina behov. Det är bara att kontakta oss. Vi har även perfekta alternativ för dig som är på jakt efter gruppresor. Qualitours service utgår från lång erfarenhet. Vi arbetar med målet att skapa en underbar semester med golf på schemat åt dig. Vårt goda bemötande har genererat en trogen kundkrets.

Koppla av på golfresan

Innan du sätter dig på planet ser vi till att allt är förberett, så att resan flyter på utan hinder. På våra destinationer blir du väl omhändertagen. Du kan fokusera på golf och avkoppling under din semesterresa. Du väljer hur många golfrundor du vill spela. Vi ordnar alltid förbokade tider för att undvika överraskningar i form av fullbokade banor. Vill du lära dig mer om golf under din resa arrangerar vi lektioner med erfarna proffs, en möjlighet som erbjuds på de flesta av våra destinationer.

Våra resor ger mersmak, det märks tydligt när kunder återvänder till oss år efter år för att spela golf på nya håll i världen. Koppla av på riktigt under nästa semester. Låt oss sköta allt det krångliga och bara njut av ledigheten. Kontakta oss för mer information eller lägg en förfrågan redan nu! Nå oss via telefon på 0410-206 50 eller skicka e-post till info@qualitours.se.

Vi erbjuder färdiga paketresor och skräddarsydda lösningar till privatpersoner och företag som vill boka golfresor utomlands.

Om du inte hittar ett paket eller resmål som passar dina önskemål kan vi skräddarsy en lösning helt enligt dina behov. Det är bara att kontakta oss.

Golflektioner, gruppresor och longstay

Om du vill lära dig mer om golfspelets konst kan vi hjälpa dig med bokning av lektioner med erfarna professionals på de flesta resmål.

Vi har även alternativ som passar perfekt för dig som är på jakt efter gruppresor eller vill spendera mer än bara en vecka eller två på ett resmål.
Kontakta oss gärna via telefon eller e-post för mer information.

ERBJUDANDEN