Om oss

Då och nu

Qualitours startade verksamheten våren 2001 och har sedan dess hjälpt många kunder att förverkliga sin drömgolfresa! Inledningsvis handlade det endast om resor till Irland och Skottland men snart utökades utbudet och omfattar idag många destinationer i Europa och längre bort.

Därför ska du välja Qualitours

Qualitours är ett helsvenskt företag med säte i Trelleborgs kommun.

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet och vi är för din trygghet medlem i såväl SRF (Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen) som i IAGTO som är en internationell samarbetsorganisation för golfresearrangörer.

Du får som kund en svensk faktura och du väljer sedan själv om du vill betala via Swish, med kort eller till bankgiro.

Vi har flexibel reslängd och flexibla resdagar på alla destinationer.

Starttider bokas i förväg (undantaget vissa longstay där vi bokar de första dagarnas golf i förväg) och du väljer själv hur många golfrundor du vill spela under vistelsen.

Vi är själva hängivna golfare och har besökt och testat de flesta banorna och hotellen i vårt program.

Affärsidé

Vår målsättning är att tillhandahålla färdiga eller skräddarsydda golfpaket av hög kvalitet till verkligt konkurrenskraftiga priser.
Tyngdpunkten ligger på golfarrangemang men vi erbjuder även konferens- och företagsarrangemang.
Genom lokala avtal med företag avseende transporter, bilhyror, boende (såväl större kedjor som små familjeföretag), golfspel med förbokade starttider och andra aktiviteter kan vi producera kostnadseffektiva golfpaket av hög kvalitet.

Säte

Vårt säte ligger i Anderslöv i Trelleborgs kommun.

Trygghet

Bokar du din resa eller arrangemang genom oss kan du känna dig helt trygg. Vi hjälper dig att hitta de alternativ som passar just dig!
Dessutom är du, om du bokar en paketresa eller ett arrangemang hos Qualitours, alltid skyddad av paketreselagen.

Resegaranti

Qualitours har ställt säkerhet hos Kammarkollegiet i enlighet med Resegarantilagen.
Här kan du kontrollera vår garanti på Kammarkollegiets hemsida.
KK1

SRF

Qualitours är medlem i SRF, Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen, och vi förbinder oss därmed att följa deras stadgar och riktlinjer. (Klicka på logon för mer info.)

IAGTO

Qualitours är medlem i IAGTO, en internationell samarbetsorganisation för golfresearrangörer, som verkar för kvalitet och kundtrygghet. (Klicka på logon för mer info.)

Reseförsäkringar

Vi samarbetar med ERV (f.d. Europeiska Reseförsäkringar) och kan på så vis erbjuda våra kunder bästa möjliga reseförsäkringsskydd.
ERV

Kortbetalning och Swish

Vi använder Nets, Nordens ledande leverantör av säkra betalningslösningar, då det gäller betalning med kort. För betalning med kort gå till ”Betala din resa”. Där finns även information om betalning via Swish.

Personuppgiftspolicy GDPR

Vi värnar om din personliga integritet. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.
Läs mer om vår Personuppgiftspolicy här.

Företagsuppgifter

Qualitours of Sweden AB
Nygatan 36
231 70 Anderslöv
Tel: 0410-20650
Org.nr: 556662-7690
Momsreg. nr.: SE556662769001
Bankgiro: 5729-9539